Radna stolica REYA

35.994,00 din.

* cene prikazane sa PDV-om

Opis: Saznanje da je sportska oprema dizajnirana tako da vam omogući da ostvarite svoj maksimalni potencijal, a u isto vreme fantastičnog dizajna, tako da izgledate kao da ste na vrhu igre.
Ovom idejom se vodio tim “MERRYFAIR” dizajnera koji je omogućio da izvučete maksimalne performanse kroz poboljšanu ergonomiju.
Dizajnirali su i razvili nove tehnike konstrukcije pozajmljene od sportske odeće.
Korišćenje tvrdih čvrstih struktura za prenos sila gde je to potrebno, mešanje sa mekim fleksibilnim materijalima gde se susreću sa našim telom radi udobnosti.
Korišćena je nova metoda šivenja za pričvršćivanje tkanine za tapaciranje pozadi tako da ostane tanka i fleksibilna na ivicama na koje će se ramena oslanjati.
Fotelja je kreirana da dugo vremena izgleda privlačno kao najnoviji par visokotehnoloških patika.
Cilj im je bio da stvore sedište koje prevazilazi ograničenja tradicionalnih jastuka od pene i mrežastih sistema podrške, odnosno lošu ventilaciju i neujednačen pritisak sedenja.

– Soft touch jastučići za ruke su oblikovani od poliuretanske pene u crnoj boji.
– Nosači su oblikovani od polipropilena punjenog vlaknima (100% reciklažnog) u sivoj boji, sa unutrašnjim delovima od poliacetala (100% reciklirajući). Podesiva za 10cm visine i 7cm širine.
– Spoljni okvir sedišta je od polipropilena punjenog vlaknima (100% reciklirajući).
– Mekana sedišta od 100% termoplastičnog elastomera (TPE) koji se može reciklirati sa unutrašnjim nizom spiralnih opruga od poliacetala (100% reciklažnog). Podesiva 12cm po visini i 6cm po dubini.
– Mehanizam sadrži zaključavanje nagiba u 10 pozicija i zatezanje nagiba pomoću ručice koja je pogodno postavljena sa strane sedišta. Struktura je od livene aluminijumske legure koja se može reciklirati, završna obrada je crnim epoksidnim premazom.
– Zvezda je od legure aluminijuma livenog pod pritiskom (100% reciklažna) u epoksidnoj praškastoj prevlaci. Točkići su od livenog poliamida (najlona), prečnika 65mm.
– Sedište i naslon su od elastomera tapacirani sa mrežom,
– U sedištu su elastične polipropilenske opruge koje pojačavaju udobnost.

Dimenzije: Visina 101-113cm, visina sed. 43-55cm, širina 73cm, dubina 41-47cm.

Boja: Crna i crvena.

Za sva pitanja o ovom, a i ostalim proizvodima, pošaljite upit

Poručite proizvod popunjavanjem podataka ispod:


EMU Besplatna dostava Besplatna isporuka i montaža na teritoriji Beograda i Novog Sada.