Radna fotelja RONIN

59.988,00 din.

* cene prikazane sa PDV-om

Opis: Otkrijte oličenje ergonomske udobnosti uz našu pažljivo dizajniranu stolicu. Karakteristike uključuju pneumatsku polugu za podesivu visinu sedišta, naslon sa ventilacijom koji obezbeđuje neprekidan protok vazduha i naslon za glavu koji se može podesiti do 10cm. Prilagodite svoju podršku podesivom lumbalnom visinom i dubinom, dok prilagodljivi nasloni za ruke pružaju dodatnu udobnost. Stabilna aluminijumska osnova stolice, poluga za nagib i zaključavanje i podešavanje klizanja sedišta do 5cm upotpunjuju paket, nudeći vam savršen spoj udobnosti i funkcionalnosti.
Ronin radna fotelja je dizajnirana tako da vam omogući da ostvarite svoj maksimalni potencijal, a u isto vreme fantastičnog i udobnog dizajna, tako da izgledate kao da ste na vrhu igre.
Ovom idejom se vodio tim „MERRYFAIR“ dizajnera koji je omogućio da izvučete maksimalne performanse kroz poboljšanu ergonomiju.
Dizajnirali su i razvili nove tehnike konstrukcije.
Korišćenje tvrdih čvrstih struktura za prenos sila gde je to potrebno, mešanje sa mekim fleksibilnim materijalima gde se susreću sa našim telom radi udobnosti.
Korišćena je nova metoda šivenja za pričvršćivanje tkanine za tapaciranje pozadi tako da ostane tanka i fleksibilna na ivicama na koje će se ramena oslanjati.
Fotelja je kreirana da dugo vremena izgleda privlačno kao najnoviji par visokotehnoloških patika. Cilj im je bio da stvore sedište koje prevazilazi ograničenja tradicionalnih jastuka od pene i mrežastih sistema podrške, odnosno lošu ventilaciju i neujednačen pritisak sedenja.

Dvosmerni podesivi lumbalni oslonac vam omogućava da pronađete najergonomskiju dubinu i visinu kako biste ostali koncentrisani tokom radnog dana.

– Ultra široki mekani PU jastučići za ruke uvek pružaju mesto za odmor čak i kada su laktovi zauzeti pomeranjem.
– Nosači su oblikovani od polipropilena punjenog vlaknima (100% reciklažnog), sa unutrašnjim delovima od poliacetala (100% reciklirajući).
– Spoljni okvir sedišta je od polipropilena punjenog vlaknima (100% reciklirajući).
– Sedište i naslon su od elastomera tapacirani sa mrežom.

Boja: Siva i crna.

Dimenzije: Visina 119-129cm, visina sedišta 45-55cm, širina 71-77cm, zvezda ∅70cm.

Za sva pitanja o ovom, a i ostalim proizvodima, pošaljite upit

Poručite proizvod popunjavanjem podataka ispod:


EMU Besplatna dostava Besplatna isporuka i montaža na teritoriji Beograda i Novog Sada.