Radna fotelja ANGGUN

28.512,00 din. 23.112,00 din.

* cene prikazane sa PDV-om

Opis: Sedište fotelje sastoji se od školjke izlivene u kalupu od polipropilena i jastuka izlivenog u kalupu, od poliuretenske pene. Dubina sedišta se podešava slajderom za 60mm. Leđa i naslon za glavu imaju ram izliven od poliamida na kome je razapeta mreža od poliestera, koja pruža elastičnu potporu i vazdušni komfor. Naslon za glavu je podesiv po visini od 75mm. Lumbalna podrška ima takođe podešavanje po visini. Rukonsaloni imaju pokretanje u 4 pravca, po visini, dubini, širini i zakretanje u stranu. Izrađeni su od čeličnog profila sa jastučićem od poliuretanske pene. Mehanizam ima samopodešavanje tenzije prema težini korisnika, kao i kočenje ugla naslona. Visina stolice reguliše se putem gasne opruge. Postolje je od poliranog aluminijuma. Točkići su izliveni od poliamida (najlon), prečnika 65mm.

Boja: Crno-siva.

Dimenzije: Visina sedišta 46-55cm, visina stolice 116-125cm, visina rukonaslona 64,5cm (podignuti 74cm)-74cm (podugnuti 84cm), dubina 54-60 cm, širina 66,5cm.

DODATNE OPCIJE: Kupovinom podiznog stola ET-102B ili ET-203 i Radne stolice FORTE ili ANGGUN ostvarujete dodatno pravo na popust! POZOVITE NAS ZA DODATNE OPCIJE.

Za sva pitanja o ovom, a i ostalim proizvodima, pošaljite upit
EMU Besplatna dostava Besplatna isporuka i montaža na teritoriji Beograda i Novog Sada.